Sin categoría
Leave a comment

Testimonis del Raval Industrial

Descripció:

Un viatge a la Barcelona de fa 200 anys, en un moment en què la ciutat es trobava en plena expansió i transformació. En concret ens traslladem al Raval.

En aquella època en el Raval hi havia principalment camps de cultiu que van ser desapareixent per deixar pas a les fàbriques tèxtils. A meitat de segle el barri s’havia transformat en una zona industrial i era un dels motors econòmics de la ciutat. A la zona, van proliferar el que ara es coneix com cases-fàbriques: llocs on els treballadors i les seves famílies s’allotjaven i treballaven a canvi d’un sou molt reduït.

A dia d’avui encara és possible visitar diverses d’aquestes cases fàbrica que en el Raval es van construir sobretot en la dècada de 1830 i que ara s’han convertit en  símbol de la industralización catalana

Durant la ruta, us mostrarem les peculiaritats de l’arquitectura de les Cases Fàbrica i farem un recorregut per totes les que encara queden amagades per les callejuelas del Raval i han sobreviscut durant aquest temps.

Duració: (2h) 10:30—12:30h

Dia: Dissabtes cada 15 dies

Idiomes: Català i castellà

Punt de Sortida: Plaça Catalunya

A partir de 12€

  ¡Reserve ahora!

Informació:

  • Sortides: Dissabtes. 10:30h. (un dissabte cada 15 dies)
  • Hora: 10:30h
  • Inici: Plaza Catalunya
  • Duració: 2 horas
  • Ruta en català/castellà
Importante: La organizació garantitza la realització de l’activitat incloent fins i tot amb pluja o condicions meteorològiques adverses. És imprescindible arribar al punt de trobada amb una antelació de 10 minuts. L’activitat començarà puntualment a l’hora assenyalada.

Accesibilidad:

Accesibilidad: Media

Filed under: Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *